Apartment for sale

249000€

Immoweb code : 20261125
Immoweb code : 20261125

Overview

Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Droomt u van wonen aan de Belgische kust? Dit prachtige appartement in residentie Summerdream II (1986), gelegen aan het Vuurtorenplein in De Panne, geeft u de ideale kans om te genieten van alles wat de kust te bieden heeft. Je kunt genieten van het prachtig zuid gerichte terras die uitgeeft op de aangename leefruimte. In 2023 werd een volledig nieuwe keuken geplaatst. Met zijn toplocatie op slechts enkele stappen van het strand, bent u altijd dichtbij de rustgevende geluiden van de golven en het zoute zeebriesje.
Op wandelafstand van winkels, restaurants en openbaar vervoer. Perfecte uitvalsbasis voor lange strandwandelingen, fietstochten en culturele uitstapjes.
Dit appartement is ideaal als permanente woonst, tweede verblijf of investering. Ontdek het comfort en de rust van het kustleven in De Panne. Maak snel een afspraak voor een bezoek en laat u overtuigen door de unieke charme van deze locatie! Interesse? Schrijf u nu in voor de éérste kijkdag op zaterdag 2 november 2024 om 10u tot 12u via het nummer 058 62 28 15. De geafficheerde prijs is een richtprijs. Elk bod boven, gelijk of onder de richtprijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die het recht heeft het bod al dan niet te aanvaarden. EPC: F (ref. NI25656)

Get in touch